06 SEO Training Content


SEO Training Content

Het schrijven van sterke content, die de doelgroep aanspreekt en wordt gewaardeerd door zoekmachines, verdient een prominente plek in het online landschap. Het gaat niet alleen om het behalen van een hoge positie in Google, het gaat erom dat je een online autoriteit wordt en dat heeft meer voeten in aarde. Maar het is ook leuker om mee bezig te zijn en zorgt uiteraard voor meer resultaat.

Sterke online content, met een grote SEO-waarde, is meer dan het doorvoeren van enkele wetten. Je moet leren werken met de materie, inzicht hebben in de mogelijkheden en daarmee spelen.

“Ik ben er heilig van overtuigd dat trainen de juiste manier van leren is. Als trainer geef je informatie en je bent erbij als die informatie verwerkt wordt. In dat proces neem je steeds iets meer afstand en stuur je een groep en de individu op zelfsturing.“

Een SEO training beslaat minimaal 1 dagdeel en er zit altijd een korte, maar effectieve “huiswerkopdracht” aan verbonden. Wanneer wordt gekozen voor een traject van meerdere trainingen, wordt het verwerken van de kennis steeds sterker en ontstaat er een patroon in de groep waarbij men kritisch is op zichzelf en op elkaar en waarbij het enthousiasme voor resultaat zal zorgen.

 

Mogelijkheden SEO trainingen

DusDialogisch is flexibel en ik kijk samen met jullie welke trainingsvorm en welke inhoud past bij de vraag.

Hieronder enkele mogelijkheden:

  • Trainen van individuen.
  • Trainen van een groep tot 13 personen. (Onderwijsinstellingen vormen hierop een uitzondering.)
  • Het complete veld van SEO content (en altijd een stuk algemene SEO) of enkel een onderdeel, zoals de zoektermenalayse.
  • Eenmalige traing.
  • Vervolgtrajecten.
  • Trainingen op verschillende niveaus, voor mensen met minder voorkennis of mensen die er veel ervaring mee hebben.
  • Ik heb ervaring met het differiënteren, zodat een samengestelde groep (wat betreft SEO-kennis), samen kan leren.