03 Waarom

 

Heb je een vraag? Samen komen we tot het antwoord.

DusDialogisch ondersteunt, neemt uit handen, stuurt aan, traint en inspireert.

Organisaties, marketeers, ondernemers, copywriters, zzp'ers, mediabureaus, onderwijs; wie of wat je ook bent, we willen allemaal onze doelgroep bereiken en ons verhaal vertellen.

  • Voor bedrijven en organisaties
  • Mediabureaus
  • Ondernemers en zzp'ers
  • Onderwijs

Voor bedrijven en organisaties

Marketing is de verbinding tussen de doelgroep enerzijds en je organisatie anderzijds.

DusDialogisch kan helpen met het ontwikkelen en finetunen van een Content Marketing Strategie. Overtuigen binnen de organisatie of juist een strategie heel concreet maken, zodat er duidelijke doelen gesteld kunnen worden en dat duidelijk wordt wie, wat, wanneer oppakt.

De strategie kan al duidelijk uitgewerkt zijn, maar de kennis is wellicht niet hoog genoeg. Jouw mensen trainen of werk uit handen nemen, zorgt dan dat je de doelstelling sneller realiseert.

DusDialogisch voor organisaties, wanneer er behoefte is aan:

  • Een sparringspartner.
  • Project Management Online Marketing.
  • Training SEO, SEO Copywriting.
  • Werk uit handen nemen, SEO teksten schrijven, zoektermenanalyses maken, SEO teksten redigeren, persberichten schrijven.
  • Websitemodel ontwerpen.

 

Mediabureaus

Op zoek naar iemand die jullie kan trainen in SEO  of SEO Copywriting? Of hebben jullie iemand nodig die kan ondersteunen op één of meerdere projecten? Met 11 jaar ervaring als Senior Consultant SEO en Content Marketing op een mediabureau, ken ik het klappen van de zweep. Ik train en ondersteun graag, daar waar nodig is.

 

Ondernemers en zzp’ers

Bij het opzetten van een bedrijf komt veel kijken. Je wilt zo snel mogelijk je verhaal vertellen en je diensten of producten kunnen verkopen. Of je hebt al een tijd een bedrijf en wil graag wat inspiratie om zo met andere ogen naar je verhaal en je marketing te kijken.

DusDialogisch zorgt voor inspiratie, een marketing plan en kan ondersteunen bij het concreet maken en uitvoeren van dat plan.

Een flinke investering? Ja, dat klopt. Zoek gelijkgestemden en ik kan jullie samen trainen. Dit is winst, want na een training of trainingstraject kunnen jullie elkaar blijven stimuleren en helpen.

Ben je journalist, copywriter of heb je op een andere manier te maken met het schrijven van online content? DusDialogisch zorgt voor de puntjes op de “i” en traint in het vertalen van offline naar online.

 

Onderwijs

De grootste uitdaging van een trainer is het in beweging krijgen van mensen en een organisatie. Het is precies deze uitdaging die het vak zo leuk maakt. Met ervaring in het bedrijfsleven, maar ook als gastdocent op verschillende opleidingen, heeft DusDialogisch het onderwijs iets te bieden. Samen zorgen we voor een programma op maat, of het nu gaat om scholieren, studenten of professionals.

DusDialogisch geeft kennis, maar prikkelt ook om deze toe te passen.